Ovo je najsladji i najbolji pilav sa kobasicama, ogrebaće te šerpu do dna kao i mi svaki put
Potrebno je:
350 gr kobasica
1 praziluk
mešano povrće sitno seckano
100 gr opranog pirinča
suvi začin
ml biber
1 krompir po želji
ulje
malo belog luka
Priprema:
U šerpu koja može ići i u rernu sipati ulje pa propržiti sečene kobasice. Dodati nasečen praziluk pa kad se malo izdinsta dodati seckano povrće koje imate.
Možete staviti iz kese smrznuto za rusku salatu, malo smrznute boranije i šaku kukuruza šećerca i po želji seckan krompir. Izdinstati malo, dodati suvi začin, ml biber, beli luk u granulama i na kraju opran pirinač.
Dodati vode da ogrezne i kuvati 5-6 minuta pa staviti u vruću rernu na 220 stepeni C da se zapeče i tečnost ispari ali ostavite ga malo sočnog da ne bude sasvim suv, Uživajte najbolji pilav na svetu
https://www.youtube.com/watch?v=cQ5OCDZCDjg
No comments:
Post a Comment