Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Saturday, January 22, 2022

Svaka dobra kuvarica prepoznaće u ovom receptu pravi kvalitet sadržaja, ukusa boja i vitamina

 Svaka dobra kuvarica prepoznaće u ovom receptu pravi kvalitet sadržaja, ukusa boja i vitamina

Potrebno je:
2 glavice luka i veća veza mladog luka
3 sveže paprike ili iz zamrzivača
2 sveža paradajza2 cveta brokolija
2 šargarepe
piletina bataci i karabataci
50 gr pirinca
200 gr šampinjona
začin suv po želji i so
biber mleven
ulje

Priprema:

Na ulju propržiti seckan luk , dodati isečenu papriku i šargarepu na krugove, 


Ubaciti piletinu i malo prodinstati. Ubaciti oprani pirinač, dodati so, biber, papriku mlevenu i tucanu cvetove brokolija. 


Oljuštiti paradajz i iseči na kocke i ubaciti, dodati i lovorov list. 


Staviti u rernu na 220 stepeni C oko sat vremena.

Fantastičan ukus







No comments:

Post a Comment