Bakina kuhinja - tako fantasticanu kombinaciju jos nisam probala kad je testenina u pitanju
300 gr testenine po izboru
300 gr ml mesa
1 glavica crnog luka
soli..bibera
200 gr sira
2 kašike k. pavlike
2 jaja
100 ml mleka
3 kašike rendanog kačkavalja
ulje
Priprema:
Luk iseckati pa ga propržiti na ulju, dodati mleveno meso i dinstatei 15 min. Dodati soli bibera.
Testeninu obariti pa iscediti. Dodati ml. meso. U ćiniju razbiti jaja, dodati sir, mleko pavlaku i kaćkavalj. Pleh podmazati uljem pa testeninu sa meso sipati. Odozgo izliti jaja i protresti terpsiju da padne izmedju testenine pavlaka.
Odozgo možete dodati još malo rendanog kačkavalja.. Peći oko 45 min. da ispari tečnost i lepo se zapeče. Uživajte u fantastičnom ukusu..
https://www.youtube.com/watch?v=2AkJTntudCA
No comments:
Post a Comment