Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Saturday, May 15, 2021

Bakina kuhinja - šta spremiti za doručak...užinu ili većeru ? Odličan recept za sve generacije

Bakina kuhinja - šta spremiti za doručak...užinu ili većeru ?  Odličan recept za sve generacije



Potrebno je:

sečen stari hleb

Za preliv

2 jaja
100-150 gr sira
1 kašika kisele pavlake
100 ml mleka
50 gr rendanog kačkavalja

Za nadev je potrebno je;
 200 gr šunkarice tano isečene
150 gr listova kačkavalja

Priprema. 
U činiju izdrobiti sir, dodati jaja, pavlaku, mleko i kačkavalj i sve dobro izjednačiti. Uzan pleh obložiti pek papirom pa poredjati hleb, 




U listove šunke ubaciti kačkavalj presaviti na pola i ubaciti izmedju svakog hleba. Preliti sa pripremljenim prelivom.


 Odozgo može rendan kačkavalj. Peći na 220 stepeni C  oko 50 min.. Fantastičan obrog prelepog ukusa..



.Prijatno!
https://www.youtube.com/watch?v=czSnggCFB4M

No comments:

Post a Comment