Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Tuesday, December 1, 2020

Bakina kuhinja - kako se pravi kiselo mleko koje se može seći nožem

Bakina kuhinja - kako se pravi  kiselo mleko koje se može seći nožem



Potrebno je:

2 l mleka ( ako može domaćeg)
200 gr gotovog kiselog mleka
1 kašika kisele pavlake


Priprema:

Priprema:

Mleko skuvati i ohladiti da bude toplo. U činiju staviti  200 gr kiselog mleka i pavlaku dodati malo toplog mleka i dobro žicom izjednačiti . 


Sipati sve u mleko i sve dobro izmutiti.





 Preliti u željene sudove poklopi  poklopcem ili prozirnom folijom i ostaviti na toplom negde pored peći da prenoći.



 Kad se mleko ukiseli staviti obavezno u frižider da se ohladi. 



Uživajte u najboljem probiotikom  za Vaš organizam..
https://www.youtube.com/watch?v=e7BZZZh10bY

No comments:

Post a Comment