Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Wednesday, May 1, 2019

Bakina kuhinja - kako iskoristiti ostatak farbanih jaja

Bakina kuhinja - kako iskoristiti ostatak jaja od uskrsa


Potrebno je:
2-3 kuvana jaja
1 krompir
1 veća šargarepa
3-4 kisela krastavčića
100 gr graška
1 crvena kisela paprika
1 šolja  od 100 ml majoneza Dijamanta
1 kašika senfa Dijamanta
1 kašika sirćeta iz kiselih krastavčića
100 gr suvog vrata ili belog mesa piletina
soli

Priprema:

Skuvati krompir, grašak, šargarepu .. Kad se ohladi iseckati na sitne kockice. U




 činiju staviti kuvano povrće, kuvana seckana jaja, kuvan krompir, dodati seckanu papriku i krastavčice, kao i seckani suvi vrat.



.Dodati majonez, senf, soli kašiku sirćeta .




 Sve dobro izjednačiti i ostaviti u frižider da se dobro ohladi. 






Služiti uz pečenje ili kao prilog za drugo meso...



1 comment: