Potrebno je:
200 ml vode
10 gr kvasca
2 kašike ulja
malo soli
50 gr biljnog kačkavalja
300-350 gr brašna
Za nadev je potrebno:
kečap
1 kašika ajvara
1 konzerva tunjevine
1 kesica šampinjona
1 manji paradajz
mala paprija
malo crnog luka
ulje,,,origani
Priprema:
Zamesiti testo od navedenih sastojaka da bude mekše. Ostaviti da odmori 20 minuta pa ga razviti veličine većeg okruglog pleha.
Premazati pleh uljem kao i testo pa ga prebaciti u pleh. Premazati kečapom i ajvarom.
Posuti mal krendanim kačkavaljem. Razbacati tunu i šampinjone. Poredjati papriku i luk pa na kraju paradajz.
Posuti ostatak kačkavalja Posuti origanom i peći na 220 stepeni C 20 minuta da lepo porumen . Seći toplu, Ja nisam ništa lepše nešto jela....
https://www.youtube.com/watch?v=B1bR0tIkF1s
No comments:
Post a Comment