Potrebno je:
2 šargarepe
ulja
1 par dimljenih kobasica
1 glavica crnog luka
1 šaka testenine
aleva paprika
suvi začin
3 krompira
Još je potrebno:
250 gr ml mesa
manja glavica crnog luka
3 cena belog luka
ml. paprika
so biber
1 jaje
Priprema:
U mleveno meso dodati seckan luk jedan i drugi. ml. papriku biber jaje so i sve izjednačiti.
U šerpu iseckati luk i šargarepe dodati secene kobasice i dinstati da kobasice puste masnoći. Dodati još ml papriku začin suvi i krompir. pa naliti vodu da ogrezne i neka kuva 10 minuta.
Kašičicom vaditi pripremljeno meso i spuštati u paprikaš kao noklice Dodati i i šaku testenine , ako treba još vode i kuvati još 20 minuta.
Po želji posoliti i na kraju dodati seckan peršun, Sjajan ručak Prijatno
https://www.youtube.com/watch?v=pUCj_ZvSBc8
No comments:
Post a Comment