Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Tuesday, January 11, 2022

Šta je veoma važno uraditi pre nego što belo meso bacitie u tiganj

Šta je veoma važno uraditi pre nego što belo meso bacitie u tiganj

Potrebno je:


1 par belog mesa
100 gr suve slanine isećene na listiće
so...biber
začin dijamant
4-5 čena domaćeg belog luka
1 kašika soja sosa
peršunov list

Priprema:

Meso iseći na listiće, malo izlupati, posoliti i pobiberiti, dodati začin dijamant, dodati soja sos. izgnječen 2-3 čena belog luka.
 

Ostaviti pokriveno ako je moguće preko noći u fružideru,. U tiganju ispeći listiće slanine  pa ubaciti meso. Poklopiti i smanjiti na tihoj vatri netreba dodavati vodu.


 
Okrenuti kad zarumeni. Pred kraj dodati ostatak belog luka na listiće i malo zapeći. Za 20-25 min meso omekani.


 Dodati peršunov list Servirati isključivo toplo.. Prijatno




1 comment:

  1. Hvala puno. To cu da probam da napravim. Možda će moje dece da to vole

    ReplyDelete