Prava gozba ukusa i mirisa. Kako ispeći meso u kesi da ostane fino mekano i sočno fantastičan recept
Potrebno je:
meso piletina ili svinjetina
Za premazivanje
so. začini za piletinu
ulje nekoliko kašika
1 kašičica senfa
1 kašika soja sosa
4 čena izdrobljenog belog luka
malo origana
čili
malo bibera
1 kašičica ml. crvene paprike
Priprema :
Sve sastojke izmešati pa premazati meso i poredjati u kesu. Kao prilog možete u ostatak marinade naseći krompir, šargarepu crvenu svežu papriku .
Ja sam dodala i par kolutova domaće dimljene kobasice. Sve izmešati i rasporediti u sredinu kese, Saviti otvor mogu se vezati i izbušiti je da izlazi para.
Kesu staviti na rešetku koja stoji u plehu.Peći na 240 stepeni C oko 50 min pa izvaditi otvoriti kesu ili je odozdo malo izbužiti da se ocedi u pleh višak tečnosti.
Vratiti u rernu i peći još dok sve ne porumeni. služiti toplo.
Prava gozba ukusa i mirisa.
https://studio.youtube.com/video/IYAiKBXDJGo/edit
No comments:
Post a Comment