Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Sunday, October 3, 2021

Ovo moram zapisati, prvi put ovako pravim krmenadle i oduševljena sam

Ovo moram zapisati,  prvi put ovako pravim krmenadle i oduševljena sam







Potrebno je:

600 gr svinjskih krmenadli od vrata
soli
4 čena belog luka
začin za meso
senf
ulje 
biber po želji
može se dodati sojin sos (ja ovoga puta nisam)

Priprema:







Krmenadle  posoliti i izlupati, premazati sa senfom, premazati sa začinom za mesom, takodje premazati   izgnječenim belim lukom po želji i biberom. Po želji možete dodati i soja sosa.






 Na kraju preliti sa uljem i pržiti u tiganju poklopljeno. Pržiti na tihij vatri uz dodavanje po malo vode dok ne omekne.Ja sam peklau pekaču jer su mi krmenadle bile veće.




 Na kraju lepo zapeći. Servirati uz pofrit ili šta već želite. Meso je fantastičnog  ukusa.... obavezno probajte

https://www.youtube.com/watch?v=lvVd1BBccro


No comments:

Post a Comment