Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Friday, October 15, 2021

Najhrskavije šnicle sa belim lukom... duplo panirane kako je samo dobro

Najhrskavije šnicle sa belim lukom... duplo panirane kako je samo dobro


Potrebno je:

4 šnicli pileće ili svinjske
1 jaje
60 ml mleka
4 kašike brašna
100 gr prezli
4 čena belog luka
soli može i bibera ml.
ulje

Priprema:

Šnicle izlupati pa posoliti. Premazati sa izgnječenim belim lukom. Jaje izlupati pa dodati mleko i sve žicomim izjednačiti, Šnicle prvo utapkati u brašno, pa u jaje i mleko, pa prezle. 



Zatim ponovo u jaje i ponovo u prezne. Redjati u poslužavnik i pržiti u ulju ne previše vrelom ni previše hladnom srednjem. 

Kad porumene sa jedne i druge strane vaditi na upijajuću papirnu salvetu. 


Služiti toplo. Fantastično jako hrskom vrhunskog ukusa.
https://www.youtube.com/watch?v=gD0Pl_R_xLw

No comments:

Post a Comment