Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Sunday, May 9, 2021

Bakina kuhinja - kako spremiti pileća krilca najbolji recept nema bolji

Bakina kuhinja - kako spremiti pileća krilca najbolji recept nema bolji


Potrebno je:

500-600 gr pilećih krilaca
1 kašika kremka sira
4 kašike kačkavalja
1  kašičica senfa
4 kašike ulja maslinovog
1 kašika soja sosa
3 čena belog luka
malo belog bibera
malo ml. crvene paprike
soli krupne


Priprema:
 Krilca posoliti i premazati izdrobljenim belim lukom.





 U činiju narendati kačkavalj, dodati senf soja sos, biber, pariku, ulje, kremka  i sve dobro izjednačiti .




 U to ubaciti krilca sa belim lukom izmešati i to ostaviti da odstoji bar dva sata poklopljeno. Redjati u pleh koji ste obložili pek papirom. Peći na 220 stepeni C oko 50-60 min. da lepo porumene.



 Preliti krilca sa saftom koji iscuri u tepsiju. Ukus neopisivo dobar m.... Uživajte...


No comments:

Post a Comment