Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Friday, April 20, 2018

Bakina kuhinja - aromatične krmenadle sa pavlakom u rerni predobro

Bakina kuhinja - krmenadle sa pavlakom u rerni savršen ukus

 Odličan predlog šta spremiti za ručak, krmenadle sa pavlakom  i obiljom začina  zapečeno u rerni čini ovao jelo neopisivo dobro. Aromatične svinjske krmenadle sa pavlakom i začinima u rerni. Jednostavno i jako ukusno jelo, a rezultat  je mekano i sočno meso u finom umaku.


Potrebno je:
1 kg krmenadli svinjski
200 gr. kisele pavlake
50 ml. ulja
1 kašika brašna
1 kašika senfa
začin..soli..biber
4 čena belog luka
100 gr kačkavalja rendanog

Priprema:
Krmenadle izlupati posoliti  i dodati malo začina namazati senfom i propržiti na ulju oko 15 min. 



Pavlaku razmutiti dodati kačkavalj, brašno, izdrobljeni beli luk, biber  i malo vode. Izmešati. 




Krmenadle poredjati u podmazanu tepsiju i preliti sa pavlakom.



 Zapeći u rerni na 200 stepeni C da porumeni oko 15-20 min. Ukus je neopisivo dobar..

No comments:

Post a Comment