Bakina kuhinja- reciklirani kačamak, ovako spremljen poješće ga u slast i ko ga ne voli
Potrebno je:
ostatak skuvanog kačamaka
malo sira
2 jaja
malo brašna
prezle
soli..ulje
Priprema:
Ostatak vrućeg kačamaka rasporedite u podmazan pleh da bude debljine bar 2 cm.
Dobro ga kašikom pritisnite isecite sa podmazanim nožem na kocke pa u svaku kocku ugurajte po želji kockicu tvedjeg sira i ušuškajte ga.
Staviti u frižider na pola sata. Istresite na dasku, pa ga nožem sad isecite gde ste malopre da dobijete kocke. Uvaljajte u brašno i umućena i posoljena jaja pa u prezle. Pržite u lju na srednjoj temperaturi.
Uz krišku sira, čašu jogurta, kiselog mleka ili već po izbori poješće se u slast ostatak kačamaka i ko ga ne voli.
https://www.youtube.com/watch?v=8J0gldC6W0o
No comments:
Post a Comment