Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Sunday, January 19, 2020

Bakina kuhinja- rolovana pikanterija pravi gurmanluk

Bakina kuhinja- rolovano pileće meso vrhunski recept


Potrebno je:
Belo meso od 1 pileta
150 gr tanke slanine
100 gr mortadele ili bilo koje
100 gr dimljene kobasice
100 gr listova kačkavalja
malo kiselih krastavaca
1 kašika senfa
1 kašika sira namaza
 3 čena belog luka
 soli,bibera..kari..
začin po želji
peršunov list


Priprema

Meso izlupati posoliti pobiberiti dodati po želji suvog začina. Na aluminisku foliju prvo poredjati listove slanine. 



Preko  nje poredjati izlupano i posoljeno meso , premazati senfom a preko poredjati mortadelju a nju premazati namazom sira preko ubaciti dimljenu kobasicu i beli luk pa kačkavalj, zatim na listovekiselih krastavčića. Dodati malo peršunovog lista i karija..



 Sve uviti zajedno sa folijom i staviti u uzan pleh.



 Peći na 220 stepeni oko sat  i 20  min 



Pose 30 min skinuti foliju i zapeći.





 Višak masnoće ocediti iz leha. Fantastinog ukusa pravi gurmanluk 

No comments:

Post a Comment