Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Monday, May 27, 2019

Bakina kuhinja- voćna torta medeno srce kao sladoled

Bakina kuhinja- voćna torta medeno srce  kao sladoled


Potrebno je:
200 gr medenog srca
3 pudinga od slatke pavlake
700 ml mleka
3 kašike šećera za puding
200 gr kisele pavlake
100 gr prah šećera
500 gr jagoda
100 gr maslaca
2 šlag pene
čokolade za ukrašavanje

Priprema:
Svako medeno srce preseći na pola .Puding skuvati na mleku zasladiti po želji i dobro ohladiti. Maslac izmiksati sa prah šećerom dodati kiselu pavlaku i kašiku po kašiku ohladjenog pudinga. Izmiksati u glatku kremu. 




U pleh na dno  poredjati medeno srce a preko staviti kremu,  na kremu uz ivicu pleha  poredjati  medeno isečeno srce a u sredinu poredjati cele jagode.



 Preko staviti ostatak krema i izravnati. Dobro ohladiti pa dodati umućen šlag 





...Ukrasiti jagodama i rendanom čokoladom. Dobro ohladiiti i sladiti se... 

No comments:

Post a Comment