Evo tajne za neodoljivog posnog bureka! Ovaj burek je toliko ukusan da ćete ga praviti i kad ne postite. Hrskav, sočan i pun iznenađenja, ovaj burek će vas osvojiti na prvi zalogaj. U nadevu se kriju pažljivo odabrani sastojci koji se savršeno dopunjuju. Jedan od njih je sigurno praziluk, a šta je ostalo, otkrijte sami u videu! Priprema je jednostavna, a rezultat je jelo koje će vas oduševiti. Uživajte u svakom zalogaju i podelite ovaj recept sa svojim prijateljima! Ne zaboravite da lajkujete video, ostavite komentar i pretplatite se na naš kanal za još ukusnih posnih recepata!
Potrebno je:
1 manji praziluk
250 gr šampinjona
4 kašike sojinih pahuljica
1 tikvica rendana i posoljena
3 čena belog luka
suvi začin
ml biber
500 gr tankih kora
ulje
kisela voda
Priprema:
Na ulju propržiti seckan praziluk. Dodati isečene šampinjone na sitno ja sam u secku. Kad se proprže ubaciti sojine pahuljice koje smo potopili u vodu pa ocedili i ocedjene tikvice izrendane . Sve pržiti oko 20 minuta da ispari tečnost.
Posoliti ili dodati suvi začin i ml biber kao i seckan beli luk Pleh obložiti pek papirom pa ga premazati uljem. Koru staviti na dno. odoati još dve svaku premazati uljem i poprskati kiselom vodom.
Premazati uljem i naprskati kiselom vodom. Peći oko 50 minuta . Istresti na dasku i seći vruć. Fantastičajn je
https://www.youtube.com/watch?v=9jcwl5ERrHs
No comments:
Post a Comment