Potrebno je:
30 keksa petit ber sa maslacom
100 ml mleka sa čokoladom
300 gr krem sira
200 ml slatke pavlake
1 vanilin šečer
100 gr šećera u prahu
ekstrat ruma
šumsko voće
100 gr ml oraha
50 gr ml plazme
Priprema:
Keks umočiti u mleko čokoladno vruće i poredjati na foliju koja je na poslužavniku 5x6 možete i veće imate dovoljno fila . Ostaviti da keks upije pa spremiti fil.
Umutiti krem sir sa šećerom i vanilin šečerom. Umutiti slatku pavlaku pa u nju ubaciti umućen krem sir.
Dodati orahe i mlevenu plazmu, rum i sve izjednačiti,
Na sredinu keksa poredjati malo šumskog voća pa pokriti kremom Saviti jednu i drugu stranu zajedno sa folijom i dobro ušuškati Rukama oblikovati.
Ostaviti da se stegne u zamrzivaču oko 2 sata. Seči i uživati u bozanstvenom ukusu
https://www.youtube.com/watch?v=u1TX5YtWWms
No comments:
Post a Comment