Bakina kuhinja- španska pita u bakinom sastavu vrhunski kvalitet
Potrebno je:
3 jaja
150 gr sira
100 gr kesele pavlake
100 ml ulja
40 ml kisele vode ili jogurta
100 gr brašna
30 gr griza
50 gr. kukuruznog brašna
200 gr sunke
50 gr kiselih krastavaca
malo maslinki
malo kačkavalja i susama
1 kisela crvena paprika
Priprema:
U vanglicu umututu jaja kao za tortu. Dodati pavlaku brašno i griz sa praškom za pecivo.
Ubaciti kukuruzno brašno ulje, kiselu vodu,seckanu šunku, krastavčiće i seckane maslinke.
Sve dobro izjednačiti i sipati u podmazan pleh ili obložen pekpapirom. odozgo namrviti sir i malo gurnite prstima ka dnu.
Narendajte malo kačkavalja i pospite susama.
Pecite na 200 stepeni C oko 45 .in. Ohladjenu secite ..
Vrhunski kvalitet
Potrebno je:
3 jaja
150 gr sira
100 gr kesele pavlake
100 ml ulja
40 ml kisele vode ili jogurta
100 gr brašna
30 gr griza
50 gr. kukuruznog brašna
200 gr sunke
50 gr kiselih krastavaca
malo maslinki
malo kačkavalja i susama
1 kisela crvena paprika
Priprema:
U vanglicu umututu jaja kao za tortu. Dodati pavlaku brašno i griz sa praškom za pecivo.
Ubaciti kukuruzno brašno ulje, kiselu vodu,seckanu šunku, krastavčiće i seckane maslinke.
Sve dobro izjednačiti i sipati u podmazan pleh ili obložen pekpapirom. odozgo namrviti sir i malo gurnite prstima ka dnu.
Narendajte malo kačkavalja i pospite susama.
Pecite na 200 stepeni C oko 45 .in. Ohladjenu secite ..
Vrhunski kvalitet
No comments:
Post a Comment