Bakina kuhinja - indeks sendvič na bakin način
Potrebno je:
1/2 rustik baget
150 gr šunkarice
100 gr pavlake kisele
malo zelene salate
1 zeleni luk
manji krastavac
1 paradajz
kačkavalja
majoneza
Priprema:
Veknu hleba na tiganju ili roštilju podgrejati pa namazati pavlakom.Salatu krastavce i paradaz sa mladim lukom posoliti i malo staviti ulja .
Na pavlaku dodati zelenu salatu paradajz na kolutove, krastavac na kolutove , malo majoneza i mladog seckanog luka.
Na tiganju malo ..propeći šunkaricu pa preko nje dodati rendan kačkavalja se istopi. Preklopiti šunku preko kačkavalja i špatulicom prebaciti na topli sendvi i rasporediti celom dužinom.
Poklopiti drugom polovino hleba.
Naš sendvić je spreman da se klopa.
Pa navalite dok je još topao. uživajte u prelepom ukusu.
No comments:
Post a Comment