Bakina kuhinja- jos samo vruca pogaca i necete poželeti nikakav dodatak. Savrsen obrok za sve koji poste
Potrebno je:
2 glavice luka
5-6 paprika može iz zamrzivača
3 paradajza
2 šargarepe
1 veći krompir
50 gr pirinča
ulje, so biber
peršunov list
Priprema:
Luk očistiti i iseći na krupne rezance, dodati ulje i propržiti, dodati na kolutove šargarepu, zatim sećenu papriku.
Pirinač oprati pa ga malo skuvati. Kad se i paprika malo proprži dodati krompir na kocke kao i pirinač .
Posoliti pobiberiti pa dodati peršunov list. Skinuti sa šporeta, dodati malo vode malo još odozgo malo pouljiti. Staviti u rernu na 220 stepeni 20-30 min..
Koji prelep ukus ovo treba probati pa verovati zaista sjajan posni ručak...Prijatno..
https://www.youtube.com/watch?v=ukPtfeRQbtY
No comments:
Post a Comment