Post Top Ad

Post Top Ad

недеља, 10. фебруар 2019.

Bakina kuhinja- kako se pravi najhrskaviji krompir na svetu

Bakina kuhinja- kako se pravi najhrskaviji krompir na svetu







Potrebno je:

1/2 kg krompira
2 kašike pavlake ili majneza
aleva paprika
tucana ljuta paprika
susam
biber
začin..so
1 belance
ulja
malo prezli
50. gr.slanih pereca mlevenih na krupno


Priprema:
Krompir očistiti oprati pa iseći na kocke. 




Dodati belance, pavlaku, ulje, začin i so, biber alevu i tucanu papriku  prezle i perece mlevene i sve dobro izmešati i rasporediti u podmazan pleh. Peći na 250 stepeni C oko 30-35 min da lepo porumene..




Služiti kao prilog ili samostalan kao grickalica. 



Fantastično hrskav  i sjajnog ukusa


Нема коментара:

Постави коментар