Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Sunday, December 22, 2024

Manastirski posni djuveč , otkrite tajnu manastirske kuhinje ovo je pravo bogatstvo ukusa

Manastirski posni djuveč , otkrite tajnu manastirske kuhinje ovo je pravo bogatstvo ukusa


Potrebno je: 2 veća crna luka 4-5 paprika svežih ili smrznutih 1 šargarepa 1 krompir malo graška paradajz može iz flaše 3 kašike opranog pirinča 1 kašika suvi začin ml biber ml paprika ulje

Priprema:

Na ulju propržiti seckan luk papriku, pa posle dodati šargarepu i nju malo pržiti.


Ubaciti grašak, seckan krompir opran pirinac. Dodati začin ml biber i ml papriku. Preliti vodom da kuva oko 30 minuta.

Dodati paradajz iz flaše prodrmati i zapeći u rerni da porumeni oko 30 minuta na 210 stepeni C.


Naš djuveč je gotov Uživajte u predivnom ukusu

https://www.youtube.com/watch?v=6ahlt1zsiIY



No comments:

Post a Comment