Bakina kuhinja- šareni čokoladni kolač izuzetnog kvaliteta
Potrebno je:
3 jaja
120 gr brašna
100 gr čokolade
100 gr suvog groždja
100 gr margarina Dijamant
100 gr šećera
1 prašak za pecivo
Priprema:
Umutiti jaja sa šećerom, dodati rastopljen margarin, brašno sa praškom za pecivo dobro izjednačiti i podeliti na dva dela. U jedan dodati rastopljenu čokoladu a u jedan suvo groždje.
Obložite pek papirom uži pleh pa na dno stavljajte po širini jednu kašiku svetlog, pa jednu kašiku čokoladnog testa.
Peći na 200 stepeni C 35-40 min..
Jako dobrog ukusa mirisan i osvaja na prvi zalogaj..
100 gr šećera
1 prašak za pecivo
Priprema:
Umutiti jaja sa šećerom, dodati rastopljen margarin, brašno sa praškom za pecivo dobro izjednačiti i podeliti na dva dela. U jedan dodati rastopljenu čokoladu a u jedan suvo groždje.
Obložite pek papirom uži pleh pa na dno stavljajte po širini jednu kašiku svetlog, pa jednu kašiku čokoladnog testa.
Peći na 200 stepeni C 35-40 min..
Jako dobrog ukusa mirisan i osvaja na prvi zalogaj..
No comments:
Post a Comment