Rolovano meso
Potrebno je:
1/2 kg. mlevenog mesa
1 pavlaka
1 glavica crnog luka
par čena beloga luka
200 gr. suhomesnatog
150 gr. kačkavalja
1 jaje
1/2 peciva
korica hleba potopljena u mleko
začin, biber, i aleva paprika
Priprema:
Luk isitniti crni i beli, pa dodati u meso, zatim koricu iscediti iz mleka, začin, biber i alevu papriku. Sve dobro izjednačiti.
Razvući pravougaonik na foliju koju malo pouljite , ne mnogo tanko, namažete malo pavlakom pa poredjate suhomesnato i odozgo kačkavalj i urolujete.
Stavite u pleh i pokrite folijom.
Pećite 30 minuta na 200 stepeni C a zatim skinute foliju i još zapecite malo da porumeni.
Sužite uz pečen krompir i salatu.
Video recepta :
Potrebno je:
1/2 kg. mlevenog mesa
1 pavlaka
1 glavica crnog luka
par čena beloga luka
200 gr. suhomesnatog
150 gr. kačkavalja
1 jaje
1/2 peciva
korica hleba potopljena u mleko
začin, biber, i aleva paprika
Priprema:
Luk isitniti crni i beli, pa dodati u meso, zatim koricu iscediti iz mleka, začin, biber i alevu papriku. Sve dobro izjednačiti.
Razvući pravougaonik na foliju koju malo pouljite , ne mnogo tanko, namažete malo pavlakom pa poredjate suhomesnato i odozgo kačkavalj i urolujete.
Stavite u pleh i pokrite folijom.
Pećite 30 minuta na 200 stepeni C a zatim skinute foliju i još zapecite malo da porumeni.
Sužite uz pečen krompir i salatu.
Video recepta :
Prijatno!
No comments:
Post a Comment