Bakina kuhinja - šampinjoni sa prazilukom
Potrebno je:
1/2 praziluka Zeleni deo
4 zelene paprike
ulje
3 čena belog luka
malo bibera
malo peršunovog lista
začina 1 kašika
500 gr šampinjona
Priprema:
Na ulju prvo ispržiti na krugove sečen praziluk, zatim dodati seckanu papriku i na kraju šampinjone. Sve distati i pržiti u sopstvenom soku voda se ne doliva.
Kad se sve izudinsta i voda uvri ( na tihoj vatri) dodati začin, biber i beli luk i još malo dinstati. Na kraju dodati peršun. Skloniti sa šporeta.
Grandma's kitchen - mushrooms with leek
It is necessary to:
1/2 leek green section
4 green peppers
oil
3 cloves garlic
some pepper
a little parsley leaf
seasoning 1 tablespoon
500 g button mushrooms
Preparation:
At the first oil fry the circles cut leeks, then add the chopped peppers and mushrooms at the end. All distati and fry in its own juice water is not poured. When all izudinsta and water uvri (on low heat), add spice, pepper and garlic and a little stew. Finally add the parsley. Remove from stove.
Omas Küche - Pilze mit Lauch
Es ist notwendig, zu:
1/2 Lauch grünen Bereich
4 grüne Paprika
Öl
3 Knoblauchzehen
etwas Pfeffer
ein wenig Petersilie Blatt
Würzen 1 Esslöffel
500 g Champignons
Zubereitung:
An der ersten Öl braten die Kreise Lauch schneiden, fügen Sie dann die gehackte Paprika und Champignons am Ende. Alle distati und braten im eigenen Saft Wasser nicht gegossen. Wenn alle izudinsta und Wasser uvri (bei schwacher Hitze), fügen Gewürze, Pfeffer und Knoblauch und ein wenig schmoren. Schließlich fügen Sie die Petersilie. Entfernen von Herd.
No comments:
Post a Comment