Post Top Ad

Post Top Ad

četvrtak, 3. ožujka 2016.

Rolovano meso

Rolovano meso


Potrebno je:
1/2 kg. mlevenog mesa
1 pavlaka


1 glavica crnog luka
par čena beloga luka


200 gr. suhomesnatog
150 gr. kačkavalja

1 jaje
1/2 peciva
korica hleba potopljena u mleko
začin, biber, i aleva paprika

Priprema:
Luk isitniti crni i beli, pa dodati u meso, zatim koricu iscediti iz mleka, začin, biber i alevu papriku. Sve dobro izjednačiti.


Razvući pravougaonik na foliju koju malo pouljite , ne mnogo tanko, namažete malo pavlakom pa poredjate suhomesnato i  odozgo kačkavalj i urolujete. 


Stavite u pleh i pokrite folijom. 




Pećite 30 minuta na 200 stepeni C a zatim skinute foliju i još zapecite malo da porumeni. 


Sužite uz pečen krompir i salatu.
Video recepta :

Prijatno!