Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Friday, May 3, 2024

Najsladji pasulj prebanac evo kako će vam sigurno uspeti

Najsladji pasulj prebanac evo kako će vam sigurno uspeti


Potrebno je:

500 gr pasulj tetovac
3 veće glavice crnog luka
2 glavice belog luka
lovorov lisr
biber u znu
mleven biber
so..biber

Priprema :
Pasulj oprati dobro, i skuvati u prvoj vodi i prosuti pa naliti drugu dodati  vodu, sipati 2 kašike maslinovog ulja, lovorov list biber u zrnu pa staviti da se pasulj kuva.


 Ostaviti malo vode. 

U tiganj sipati 50 ml ulja  i na rebarca iseći crni luk da se izdinsta dodati seckan beli luk dodati mlevenu crvenu papriku so ml. biber i sve izmešati. 



U djuveč sipati malo pasulja pa dodati luk, paszlj, luk pasulj. Odozgo sipati malo ulja i paprike  i preliti . Staviti u rernu na 220 stepeni C da se pasulj zapeče oko 30 minuta.vala što pratite bakine recepte..
https://www.youtube.com/watch?v=cuV1sQD3oYE



No comments:

Post a Comment