Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Tuesday, April 5, 2022

Bakina kuhinja - evo prilike da naučite da spremate prebranac prsti se ližu

Bakina kuhinja - evo prilike da naučite da spremate prebranac pobrišu se tanjiri


Potrebno je:

500 gr pasulj tetovac
3 veće glavice crnog luka
2 glavice belog luka
lovorov lisr
biber u znu
mleven biber
so..biber

Priprema :
Pasulj oprati dobro, i skuvati u prvoj vodi i prosuti pa naliti drugu dodati  vodu, sipati 2 kašike maslinovog ulja, lovorov list biber u zrnu pa staviti da se pasulj kuva.


 Ostaviti malo vode. 

U tiganj sipati 50 ml ulja  i na rebarca iseći crni luk da se izdinsta dodati seckan beli luk dodati mlevenu crvenu papriku so ml. biber i sve izmešati. 



U djuveč sipati malo pasulja pa dodati luk, paszlj, luk pasulj. Odozgo sipati malo ulja i paprike  i preliti . Staviti u rernu na 220 stepeni C da se pasulj zapeče oko 30 minuta.


https://www.youtube.com/watch?v=_C8abDFB2MU

No comments:

Post a Comment