Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Wednesday, June 17, 2020

Hrskavi trouglići puni sira

Hrskavi trouglići puni siraPotrebno je:
1/2 kg kora za pitu
200 gr sira
1 jaje
malo praška za pecivo
100 ml jogurta

Priprema;
U čijiju izdrobiti sir, dodati jaje jogurt i prašak za pecivo. Sve dobro izjednačiti. .Koru raširirti na sto pa je premazati  celu, saviti strane do pola pa je opet preklopiti. 
Kašikom ubaciti nadev celom dužinom.. Preklopiti drugu stranu na nadev pa savijati čas na jednu čas na drugu stranu formirajući trougao. Redjati u podmazan pleh. Gotove tougliće premazati uljem i posutu po želji susamom .Peći na 200 stepeni C oko 30 min da lepo porumene. 
Uz čašu jogurta savršen i zdrav doručak bolje nego iz pekare...Prijatno!!!


1 comment:

 1. KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2020. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite od raznih kreditnih tvrtki, kako privatnih, tako i korporativnih, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i više ih nećete čuti, učinili su mi dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da mu možete vratiti novac na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš kredit.

  Oni nude sve vrste kredita.
  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita .......
  Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ......., zajam kompanije .............. itd
  Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
  Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu. Gospođa Linda McDonald usmjeravam vas Sretno ................... ....

  ReplyDelete