Burek sa mesom - recept i bakina priča
Potrebno je:
1/2 g tanjih kora
300 gr. mlevenog mesa
malo začina
ulje
malo bibera
glavica crnog luka
malo peciva
tople vode
Priprema
Luk iseckati, pa propržiti na ulju dodati začin i biber malo još propržiti. Pola peciva staviti u malo tople vode. Kore redjati kao na videu prskati malo viodom i filovati prženim mlevenim mesom. Pokriti zadnjom korom pokvasiti koru malo i pouljiti i peći na 180 stepeni C oko 30 min. Služiti uz jogurt kao doručak.
Video ovog recepta:
Potrebno je:
1/2 g tanjih kora
300 gr. mlevenog mesa
malo začina
ulje
malo bibera
glavica crnog luka
malo peciva
tople vode
Priprema
Luk iseckati, pa propržiti na ulju dodati začin i biber malo još propržiti. Pola peciva staviti u malo tople vode. Kore redjati kao na videu prskati malo viodom i filovati prženim mlevenim mesom. Pokriti zadnjom korom pokvasiti koru malo i pouljiti i peći na 180 stepeni C oko 30 min. Služiti uz jogurt kao doručak.
Video ovog recepta:
No comments:
Post a Comment