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Tuesday, November 8, 2016

Bakina kuhinja - mimoza kraljica salati

Bakina kuhinja - mimoza kraljica  salati (Queen mimosa salad)


Potrebno je:
2 kuvan krompira
100 gr šunkarice
100 gr kačkavalja
4 kuvan jaja

2 šargarepe kuvane
200 gr majoneza
200 gr kisele pavlake
so..biber

Priprema:
Narendati na dnu staklene činije kuvan krompior, pa posoliti i pobiberiti, zatim dodati pola pavlake pa lepo raspodeliti. Odozgo dodati malo majoneza, zatim rendana šargarepa, pa  pavlaka, zatim  suhomesnato tj šunka, onda ostatak pavlake opet malo majoneza ,  onda rendana kuvan jaja  majonezom završavamo i na kraju rendan kačkavalj ili sir tvrdi. 


Odozgo možete prepustiti mašti navolju i ukrasiti je. 




Dobro je ohladiti i služiti kao predjelo, dodatak mesu ili samo kao glavno jelo.


Grandma's kitchen - mimosa salad queen


It is necessary:
2 boiled potatoes
100 grams of ham
100 gr of cheese
4 boiled eggs
2 carrots cooked
200 gr mayonnaise
200 g sour cream
so..biber

Preparation:
Grate at the bottom of the glass bowl cooked krompior, and add salt and pepper, then add half the cream so nice distributed. From top to add a little mayonnaise, then grated carrot, and sour cream, then cured meat that is ham, then the rest of the cream again, a little mayonnaise, then grated boiled egg mayonnaise and finish at the end of grated cheese or cheese hard. From above, you can let your imagination navolju and decorate it. It is good to cool and serve as an appetizer, or just supplement meat as a main dish.


Omas Küche - Mimose Salat Königin


Es ist notwendig, zu:
2 gekochte Kartoffeln
100 Gramm Schinken
100 gr Käse
4 gekochte Eier
2 Karotten gekocht
200 gr Mayonnaise
200 g saure Sahne
so..biber

Zubereitung:
Zerreiben Sie am unteren Rand der Glasschale gekocht krompior, und mit Salz und Pfeffer würzen, dann fügen Sie die Hälfte der Creme so schön verteilt. Von oben ein wenig Mayonnaise, dann geriebene Karotten und saure Sahne, dann geheilt Fleisch hinzufügen, Schinken, dann den Rest der Creme wieder, ein wenig Mayonnaise, dann geriebener Hart am Ende des geriebenen Käse oder Käse gekochtes Ei Mayonnaise und Finish. Von oben können Sie Ihre Phantasie navolju und dekorieren lassen. Es ist gut als Vorspeise zu kühlen und zu dienen, oder einfach nur Fleisch als Hauptgericht zu ergänzen.

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