Post Top Ad

Post Top Ad

četvrtak, 10. ožujka 2016.

Bakina kuhinja - pica

Bakina kuhinja - pica
Potrebno:
500 gr. brašna
300 ml. mleka
3 kašike ulja

150 gr. suhomesnato po izboru 
100 gr sira
kečap 
susam

origano
malo šećera
malo ulja

Priprema
Rastopiti kvasac u mlakom mleku dodati šečer , brašno i ulje i zamesiti testo. Ostaviti 10 min. na toplom pa razviti tanku koru koliko god je moguće tanju. 


Premazati uljem namotati na oklagiju i prebaciti u pleh. Namazati kečapom, dodati suhomesnato iseckano (ja usitnim u secku) pa rasporedim po kečapu. Narendati sir posuti origano i susam. vPeči na 200 stepeni C 15 - 20 min. Služiti toplo.

Ništa lepše od ovakve tople pice, nestane za tili čas sa stola....


Prijatno dragi moji!!