Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Sunday, September 27, 2020

Bakina kuhinja - podvarak sa kolenicom i čvarcima gurmanluk

Bakina kuhinja - podvarak sa kolenicom i čvarcima gurmanluk




Potrebno je:

1 glavica kiselog kupusa
1  puna kašika masti ili ulja
1 velika glavica crnog lika
1 suva kolenica
malo svežeg mesa  (od vrata)
lovorov list
biber...tucana ljuta, crvena mlevena
1 glavica belog luka

Priprema:
Na ulju propržiti krupno sečen crni luk, kad se uprži dodati  na recance kupus. Ako je kupus kiseliji oprati ga...




 Pržiti malo kupus pa dodati kolenicu koju ste isekli na komade, meso, lovorov list tucana i slatka paprika .



 Sve  dobro izjednaćiti i još dinastati . Na kraju dodati seckan beli luk. Istresti u djuveč ili neku tepsiju . 




Peći u rerni na 220 stepeni C da lepi se zarumeni. Uz  podvarak obavezno lepa proja..



Vrhunski recept koji morate obavezno probati



No comments:

Post a Comment