Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Monday, February 19, 2024

Pileći bataci bez kostiju na teflonu, tako sočni slatki kao na roštilju

Deka kuva, pileći bataci bez kostiju  na teflonu, tako sočni slatki kao da su  na roštilju

Potrebno je:

pileći bataci i krilca
 so začin za piletinu
ulje
5-6 čena belog luka

Priprema:

Batacima oštrim nožem odvojiti kosti pa ih posoliti, Sipati začin za piletinu i karija ulja i sve utrljati. 



Redjati u činiju a izmedju redjati po 3 .4 čena nasečenog belog luka. Pokriti i ostaviti sat vremena da meso upije.



Teflon premazati uljem i pržiti meso na sasvim laganoj vatri pola sata da lepo porumeni uz povremeno okretanje  i omekne. 



Služiti uz pečen krompir i salatu Prijatno!


https://www.youtube.com/watch?v=ZPMpNZb4LCQ



No comments:

Post a Comment