Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Wednesday, March 30, 2022

Kajgana sa mladim lukom na malo drugačiji način

Kajgana sa mladim lukom na malo drugačiji način


Potrebno je:
2 jaja
1 veza mladog crnog luka
1 mala paprika iz zamrzivača
100 ml  mleka
100 ml. jogurta
2 kašike kockice sira
2 kašike brašna
2 kašike griza
30 ml maslinovog ulja
2 kašika kačkavalja
1/2 praška za pecivo
soli bibera
malo belog luka po želji može granule

Priprema:

Umutiti jaja mikserom, dodati brašno i griz sa praškom za pecivom, seckan mladi luk, sir, kačkavalj, ulje, beli luk, mleko i jogurt i sve izjednačiti. 


Manju tepsiju ili mafini otvore podmazati uljem i posuti brašnom i sipajte kutlačom. Odozgo možete dodati još malo kockice sira. 


Peći na 220 stepeni C oko 20-25 minuta da zarumene.


Vrhunski doručak uz čašu jogurta.


https://www.youtube.com/watch?v=7y9cLT427Ww

No comments:

Post a Comment