Bakina kuhinja- pileći paprikaš sa testeninom prsti se ližu
Potrebno je:
600 gr pilećeg mesa
1 glavica crnog luka
1 zelena paprika
1 šargarepa
4 krompira
100 gr testenine
ulje
soli..bibera
perunovog lista
aleve paprike
Priprema:
Na ulju propržiti sitno seckan crni luk zelenu papriku i šargarepu na tanke listiće.
Kad omekne dodati piletinu malo vode i dinstati oko 20 minuta.
Staviti kašičicu aleve paprike, krompir na kocke testeninu i naliti vodom da se sve lepo skuva.
Dodati soli bibera peršunovog lista, Posle sat vremena naš ručak je gotov..Prijatno dragi moji
Ljubim bakice, prijatan ručak. Super je paprikaš i ja ga tako spremam. Mnogo volim da Vas gledam, zato što mi zračite. ❤️❤️❤️💋💋💋
ReplyDeleteJako divno izgleda! Dobar predlog za ručak!Samo tako nastavite!Stalno vas pratim!
ReplyDeleteI vas recept za dzem od kajsija sam uzela!
Prijatno!😘
Bako , ovde ste stavili i malo kuvanog paradajza (sok od paradajza) a nema ga u receptu. KOliko ga ide i da li je to ustvari sok od paradajza? Hvala unapred. Natasa
ReplyDelete