Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Sunday, July 14, 2019

Bakina kuhinja- koh sa plazmom grizom i suvim groždjem sjajan ukus

Bakina kuhinja- koh sa plazmom grizom i suvim groždjem  sjajan ukus


Potrebno je:
5 jaja
5 kašika griza
3 kašike mlevene plazme
1 l mleka
šećer po ukusu
2 vanilin šećera
100 gr suvog groždja
kora limuna

Priprema:

Umutiti jaja sa 5 kašike šećera dodati griz i plazmu suvo groždje. Sve dobro izmešati i sipati u podmazan pleh koji ste malo pobrašnjivili. 


Poravnati i peći na 200 stepeni C oko 15-20 min.Mleko staviti da se kuva dodati po želji šećera, vanilin šećer i koricu limuna.




 Kad provri mleko i koh se ispeče vruće preliti mlekom da upije. 







Sladiti se poslasticom koja osvaka..

1 comment:

  1. Dali ima brasna u receptu? I nije naglaseno da se belance mute posebno od zumanjke.

    ReplyDelete