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Thursday, June 16, 2016

Baskina kuhinja - šaran u marinadi i pečen rerni ( baked fish in the oven)

Baskina kuhinja -  šaran u marinadi i pečen rerni ( baked fish in the oven)


Potrebno je:
1 kg. ribe
ulje
limun 
3 čena belog luka
začin
aleva paprika
ruzmarin
peršun
ruzmarin
timijan
so

Priprema:

Ribu oprati ( ja koristim šarana) iseći .Ruzmarin iseckati, peršunov list i timijan, dodati ulje začin i malo aleve paprike i sitno seckan beli luk. Sve lepo izmešati. Tepsiju obložiti peh papirom malo je premazati uljem. Komade  ribe dobro umočiti u marinadu i redjati u pleh. Peći na 200 stepeni C oko 30 - 40 min.Riba je savršenog ukusa reš a tako mirisna...kako samo miriše mmmm...Obavezno probajte. Ovakvu marinadu možete spremiti i za rečnu ribu i napuniti je. Prijatno!



Baskin Küche - Karpfen im Ofen das beste Rezept



Es ist notwendig, zu:
1 kg. Fisch
Öl
Zitrone
3 Knoblauchzehen 
Würze
Cayennepfeffer 
Rosmarin
Petersilie
Rosmarin
Thymian
Salz

Zubereitung:


Fisch waschen (ich benutze Karpfen) schneiden .Ruzmarin Scheibe, Petersilie und Thymian, Öl ein wenig Würze und Cayennepfeffer hinzufügen und fein gehackten Knoblauch. Alles schöne Mischung. Backform mit Papier bedeckt, ein wenig Pech mit Öl gefüllt sind. Chunks von Fisch ein gutes Bad in der Marinade nehmen und arrangieren in einer Backform . Backen bei 200 Grad C für etwa 30-40 min.Riba der perfekte Geschmack knackig und so wohlriechend , dass nur riecht ... mmmm ... müssen versuchen. Diese Art der Gurke kann es speichern und für Süßwasserfische und füllen. Viel Spaß!

Baskin kitchen - Carp marinated and baked in the oven (fish baked in the oven)


It's necessary:
1 kg. fish
oil
lemon
3 cloves garlic
seasoning
Cayenne pepper
rosemary
parsley
rosemary
thyme
salt

Preparation:


Wash the fish (I use carp) .Ruzmarin cut slice, parsley and thyme, add oil a little seasoning and cayenne pepper and finely chopped garlic. All nice mix. Baking pan coated with a little bad luck paper is coated with oil. Chunks of fish a good dip in the marinade and arrange in a baking pan. Bake at 200 degrees C for about 30 - 40 min.Riba is a perfect crisp taste so fragrant that just smells ... mmmm ... must try. This kind of pickle can save and freshwater fish and fill it. Pleasant!
Video:

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