Danas vam predstavljamo recept za jedan od najboljih kremastih krompira sa prelivenom pavlakom! Ako tražite jednostavan, a sočan i ukusan ručak, ovaj recept je za vas. Krompir je mekan, kremast i preliven savršenom kombinacijom pavlake i jaja. U nadevu se krije kačkavalj, a šta je ostalo, otkrijte sami u videu! Priprema je jednostavna, a rezultat je jelo koje će vas oduševiti. Uživajte u svakom zalogaju i podelite ovaj recept sa svojim prijateljima! Ne zaboravite da lajkujete video, ostavite komentar i pretplatite se na naš kanal za još ukusnih recepata
500 gr krompira
2 jaja
200 gr pavlake za kuvanje ili kisele pavlake
100 ml mleka
3 kašike ulja
100 gr kačkavalja
suvi začin
Priprema:
Krompir očistiti i iseći na tanje listiće. Staviti suvi začin i malo ulja i sve izmešati.
Pleh podmazati uljem. Na dno staviti pola krompira i pola rendanog kačkavalja pa ostatatak krompira ,
U činiju umutiti jaja, dodati pavlaku mleko malo ulja, posoliti po želji i izmutiti. preliti krompir.
Odozgo staviti drugi deo rendanog kačkavalja.
Peći na 220 stepeni C 40 minuta. Nisam lepši krompir jela ogrebali smo tepsiju.
https://www.youtube.com/watch?v=1n6BglctTb0
No comments:
Post a Comment