Tajna vrhunskih krmenadli otkrivena! Mekane sočne u aromatičnoj marinadi pečene u rerni
Ovaj recept će vas oduševiti! Mekane i sočne krmenadle, marinirane u aromatičnoj mešavini začina, peku se u rerni do savršenstva. Uz dodatak kuvanog paradajza, dobićete sočan i ukusan obrok koji će oduševiti sve vaše ukućane Priprema se za tili čas, a rezultat je toliko ukusan da će nestati u trenu. Pogledajte video i pripremite ovaj ukusan obrok već danas!
Potrebno je:
500 gr svinjski krmenadli
Za marinadu:
5 čena belog luka izgnječen
1 kašičica suvog začina
1 kašičica meda
1 čep soja sosa
ml biber
1 kašičiva senfa
mast
300 ml gustog kuvanog paradajza
Priprema:
Krmenadle ako su debele malo izlupati izmedju folije. U činiju sipati beli luzk, začin, ml biber, med.
Dodati senf i sve dobro izjednačiti. Svaku krmenadlu premazati marinadom i poredjajjte jednu preko durge. Pokriti folijom i ostaviti bar 15 min najbolje da prenoći u frižideru.
Pleh obložiti pek papirom premazati malo sa mašću pa poredjati krmenadle. Preko staviti malo još masti i sipati izmedju kuvanog paradajza.
Peći na 200 stepeniC pokrivene folijom pa otkriti i peći još 30 minuta bez folije, uz krmenadne servirajte krompir u bilo kom obliku. i neku lepu salatu Prijatno!!!
https://www.youtube.com/watch?v=FYAXTGjC73I
No comments:
Post a Comment