Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Thursday, February 6, 2025

Tajna vrhunskih krmenadli otkrivena! Mekane sočne u aromatičnoj marinadi pečene u rerni

Tajna vrhunskih krmenadli otkrivena! Mekane sočne u aromatičnoj marinadi pečene u rerni

Ovaj recept će vas oduševiti! Mekane i sočne krmenadle, marinirane u aromatičnoj mešavini začina, peku se u rerni do savršenstva. Uz dodatak kuvanog paradajza, dobićete sočan i ukusan obrok koji će oduševiti sve vaše ukućane Priprema se za tili čas, a rezultat je toliko ukusan da će nestati u trenu. Pogledajte video i pripremite ovaj ukusan obrok već danas!

Potrebno je: 
500 gr svinjski krmenadli

Za marinadu:
5 čena belog luka izgnječen
1 kašičica suvog začina
1 kašičica meda
1 čep soja sosa
ml biber
1 kašičiva senfa
mast
300 ml gustog kuvanog paradajza

Priprema:
Krmenadle ako su debele malo izlupati izmedju folije. U činiju sipati beli luzk, začin, ml biber, med.


 Dodati senf  i sve dobro izjednačiti. Svaku krmenadlu premazati marinadom i poredjajjte jednu preko durge. Pokriti folijom i ostaviti bar  15 min najbolje da prenoći u frižideru. 


Pleh obložiti pek papirom premazati malo sa mašću pa poredjati krmenadle. Preko staviti malo još masti i sipati izmedju kuvanog paradajza. 


Peći na 200 stepeniC pokrivene folijom  pa otkriti i peći još 30 minuta bez folije, uz krmenadne servirajte krompir u bilo kom obliku. i neku lepu salatu Prijatno!!!
https://www.youtube.com/watch?v=FYAXTGjC73I



No comments:

Post a Comment