Post Top Ad

Translation

Sunday, August 21, 2022

Veoma popularni prebranac ovo ga puta na drugačiji način

Veoma popularni prebranac, ovoga puta na drugačiji način



Potrebno je

600 gr pasulja
2 velike glavice crnog luka
1 glavica belog luka
1 kašičica ml. crvene paprike
1/2 kašičice ml. bibera
suvi začin ili so
50 ml. ulja
 po želji peršunov list

Priprema:

Pasulj oprati u nekoliko voda pa ga naliti malo da ogrezne.




 Ostaviti da vri nekoliko minuta pa procediti ponovo oprati procediti.



 Luk iseći na tanje rezance pa propržitri, dodati papriku , biber začin mleven biber. 



Izvaditi 1/3 pasulja pa staviti na dno druge šerpe pa pola luka, zatim pasulj i ostatak luka izmedju seckan beli luk i par lovorovih listova..
 


Ostaviti malo belog luka za kraj. Preliti  vodom i kuvati 1-1.5  sat da pasulj omekni i ostane malo tečnosti. Dodati po želji soli i peršunovog lista. Služiti  toplo..Uživajte!



https://www.youtube.com/watch?v=31sgq94HbiM

No comments:

Post a Comment