Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Wednesday, November 17, 2021

Kaneloni italijanske punjene rolnice lazannje prsti se ližu fantastika

Kaneloni italijanske punjene rolnice  lazannje, prsti se ližu fantastika



Potrebno je:
 lazanje nekoliko lista
200 gr šunke
200 gr suvog vrata
150 gr listova kačkavalja
200 gr kisele pavlake
nako kečapa
1 jaje
rendani kačkavalj

Priprema:

Lazanje obariti u vodi 5-6 min. . Obarene lazanje staviti u hladnu vodu pa  na krpu da upije vodu. izmešati pavlaku u jaje. 




Na list lazanje premazati pavlaku pa poredjati šunku.



 Preko šunke premazati pavlaku, pa poredjati suvi vrat. 
Preko  ide opet pavlaka pa list kačkavalja ...pavlaka i na kraju kečap.


 Uviti u rolnicu i redjati u podmazan pleh. Peći na 200 stepeni C oko 35 min..Vrhunske..








No comments:

Post a Comment