Bakina kuhinja - vitaminska čorbica sa spanaćem
Potrebno je:
veza mladog luka ili 1 crni luk
2 šargarepe
1koren peršuna
2 krompira
200 gr spanaća
4 kašike pirinča
ulje
suvi začin, biber peršunov list
Priprema:
Na ulju propržiti rendanu i seckanu šargarepu, dodati seckan crni luk i propržiti.
Dodati koren peršuna na kolutove opran i na rezance spanać. Naliti vodom i kuvati oko 20 min.
Dodati pirinač i njega kuvati 5- 7 min. Ubaciti začin biber i peršunov list...
Probati ako nije slano dodati soli..Uživajte u ćorbici bogatoj vitaminima i mineralima.
Dodati koren peršuna na kolutove opran i na rezance spanać. Naliti vodom i kuvati oko 20 min.
Dodati pirinač i njega kuvati 5- 7 min. Ubaciti začin biber i peršunov list...
Probati ako nije slano dodati soli..Uživajte u ćorbici bogatoj vitaminima i mineralima.
Bako,super corbica,da ste mi zivi i zdravi.Oceva porodica je poreklom iz Dragosevca,ja zivim u Beogradu,tako da mi je puno srce da vas gledam i slusam.♥️Nada
ReplyDeleteDraga bako,
ReplyDeleteniste detaljno objasnili postupak za nas koji pratimo svaki korak.
Nema belog luka, kada se stavlja krompir, Paškanat... Ako je moguće, upotpunite recept kako bi svi mogli identično napraviti ovakvu čorbicu.
Veliki pozdrav