Pages

Friday, April 17, 2020

Bakina kuhinja - pita sa jabukama i integralnim pirinčom bez šećera

.Bakina kuhinja - pita sa jabukama i integralnim pirinčem bez šećera

Ja nisam ovoga puta pisala mere to sve zavisi koliko želite napraviti sami odredite..




Potrebno je:

Kore tanke
jabuke sladje
suvo groždje
50 gr integralnog pirinča
cimeta... ulja

Priprema:


Jabuke očistiti i izrendati dodati cimeta i suvog groždja po želji. Raširiti jednu koru pouljiti razbacati malo jabuka i malo pirinča. 



Preklopiti sa strane  i uviti u rolnicu. 



Redjati u podmazan pleh peći na 200 stepeni oko 30 min da porumeni. 



Seći toplu. Po želji posuti prah šećerom . Ja nisam meni je dovoljno slatka..

2 comments:

  1. Draga Bako, odlična ideja sa ekspandiranim pirinčem. Hvala ljubim Vas. Verica

    ReplyDelete