Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Friday, February 21, 2020

Bakina kuhinja- punjeni stari hleb

 Bakina kuhinja- punjeni stari hleb





Potrebno je:

sečeni hleh 7-8 komada
200 gr šunke 
100 gr listova kačkavalja
malo kečapa
100 gr kisele pavlake
2 jaja
200 ml jogurta
malo peršuna
bibera..origana

Priprema:

Sečen hleb premazati kečapom pa izmedju poredjati listove kačkavalja, i sunke. 






Može malo i dimljene kobasice ili šta već želite od suhomesnatog. 


U pavlaku dodajte jaja jogurt, origano biber i sve izmešajte. 



Sa tim prelite hleb sipajući preliv izmedju hleba da sve lepo upije. Narendati malo kačkavalja. Peći na 200 stepeni C oko 35-40 min da lepo porumeni. Služite toplo. 

2 comments:

  1. Mnogo mi je drago zbog knjige recepata.
    Današnji recept je odličan.
    Zadovoljstvo je videti da dobar i pošten čovek ostvaruje svoje snove.
    Dogodine u ovo vreme da izađe knjiga sa svim babinom receptima.
    Sve najbolje i pozdrav iz Bg.

    ReplyDelete