Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Saturday, November 9, 2019

Bakina kuhinja - najlakše spremanje savšenog podvaraka (Perfect sauerkraut with dry meat)

Bakina kuhinja - najlakše  spremanje savšenog  podvaraka  (Perfect sauerkraut with dry meat)



Potrebno je:
1 glavica kupusa kiselog
1 glavica crnog luka
3-4 čena belog luka
1 velika kašika masti
400 gr. suvih rebara
malo tucane paprike ljute
1 kašičica slatke crvene  aleve paprike
biber u zrnu
listovi lorbera
1 paprika suva

Priprema:

Na masti iseckati i propržiti sitno seckan crni luk, pa kad postane staklast dodati sitno seckan kiseo kupus i  njega prodinstati, dodati suva rebra, tucanu papriku, slatku papriku, lovorov list, biber u zrnu i suvu papriku. 


Dinstati oko 30 min pa dodati beli luk sve izjednačiti .



Pokriti sa folijom  i staviti u rernu oko sat vremena. Pred kraj otklopiti da se lepo zapeče.


 Uz podvarak ispecite obavezno proju. Fantastičnog je ukusa....Prijatno...



No comments:

Post a Comment