Pages

Monday, September 29, 2025

TAJNA KOJU ĆE SVAKI KUVAR ZAVISTI: NAJKREMASTIJI krompir pire, kremast kao pena!

TAJNA KOJU ĆE SVAKI KUVAR ZAVISTI: NAJKREMASTIJI krompir pire, kremast kao pena!

Nema više dosadnog, teškog pirea! Uz dodatak posebnog sastojka i malo magije iz Bakine kuhinje, dobićete najglatkiji prilog uz meso, bez ijedne grudvice. Probajte ovaj jednostavan i brz recept i otkrijte moć pirea sa velikim srcem!

đ

Potrebno je:

3 srednja krompira

 malo mleka

1 kašika ulja

soli

Priprema:

Krpmpir očistiti oprati i iesći na čevrtine- Naliti vodom i kuvati 20-30 minuta da se skuva. Ocediti vodu pa posoliti. 

Viljuškom ga dobro izgnječiti dok je vreo . Sipati malo mleka pa mikserom izmiksirati, Ako nije dovoljno kremast dodati još kašiku dve mleka. Ugrejati 1 kašiku ulja pa sipati u krompir da kad sipate da cvrči. Izmikcirati dobro, 


Umesto ulja možete dodati kašičicu putera pa izmiksirati. Odmah servirati, Krompir ne treba da se ohladi, Služi se kao prilog uz meso . Servirati kao što je prikazano u Videu 

https://www.youtube.com/watch?v=-2_FQP4-0-c


No comments:

Post a Comment