Pages

Wednesday, September 20, 2017

Bakina kuhinja - topli sendvič pravi delikates savršenog ukusa

Bakina kuhinja - topli sendvič pravi delikates savršenog ukusa


Potrebno je
4-5 parčića hleba (bajatog)
2 jaja
150 gr sira
200 gr pavlake
2 kisele paprike




150 gr suhomesnatog
origano.. kečap
malo mleka

Priprema:
Hleb iseći na kriške ne mnogo tanke. Izlupati jaja, dodati izmrvljen sir i pavlaku seckano suhomesnato, kiselu papriku i sve lepo izjednačiti. Svako parče hleba blago umočiti donjom stranom u mleko. Na parče hleba gore naneti punu kašiku fila i rasporediti.



Odozgo staviti kečapa malo origana i rendanog kačkavalja. Tako uraditi i sa ostalim hlebom do utroška materijala. Peći u rerni na 200 stepeni C oko 15 min da lepo zarumeni. Služiti toplo uz jogurt ili kiselo mleko.



No comments:

Post a Comment